Partia de ski Canal – Straja

 

Partia de ski Canal se afla in apropierea localitatii Lupeni, judetul Hunedoara, Transilvania, Romania. Aceasta are un nivel de dificultate ridicat si este potrivita si pentru snowboard. Detalii tehnice:

Dificultate: greu
Lungime: 1.400 m

Latime: 40 m
Diferenta de nivel: 280 m
Nocturna: nu
Zapada artificiala: nu
Transport: telescaun

Fiind asezate pe un versant nordic, partiile de la Straja au zapada din noiembrie pana in aprilie.

 

Datorita numarului mare si a dispunerii lor diferite pe verticala muntelui, la Straja se poate schia chiar si in conditii meteo dificile. Daca vremea este frumoasa, va veti putea bucura si de o priveliste splendida spre Retezat, care isi intinde una dintre culmile principale pana aproape de Uricani.

Urcarea cu teleschiurile se va face pe baza de cartela reincarcabila. Cartelele sunt valabile pentru intreg sezonul de schi, iar garantia pentru o cartela este 10 lei. Pentru a beneficia de o noua cartela in cazul pierderii sau trebuie pastrat bonul de la casa.

Teleschi Nr.2:
Lungime traseu: 905 m
Diferenta de nivel: 260 m
Durata transportului: 5 min

Capacitatea de transport/vehicul: 1 persoana

Capacitatea de transport/ora: 780 persoane
Deserveste partia Canal, Platoul Constantinescu, Mutu, Lupului, Platoul Soarelui
Tarif: 4 puncte.

Partia de ski Canal Straja este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Apuseni, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in apropiere.

[MultipleMarkerMap id=PartiadeskiCanal-Straja’ z=’14’ lat=’ 45.31199′ lon=’23.248894′ marker=’45.31199,23.248894,Partia de ski Canal – Straja,https://pe-harta.ro/images/icons/star-3.png’ w=’630′ h=’400′]
 
 
 
 

1 Comentarii

 
  1. […] Capacitatea de transport/vehicul: 1 persoana Capacitatea de transport/ora: 780 persoane Deserveste partia Canal, Platoul Constantinescu, Mutu, Lupului, Platoul Soarelui Tarif: 4 […]

 

Lasati un comentariu